Κρατούμενες εκθέτουν έργα τέχνης στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας
Μια έκθεση με έργα τέχνης που έχουν δημιουργηθεί από κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Ελεώνα Θήβας εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας. Η έκθεση περιλαμβάνει πίνακες ζωγραφικής, ακουαρέλες, δημιουργικά χρηστικά αντικείμενα από ξύλο και μέταλλο και πολλά άλλα που φιλοτεχνήθηκαν από τις ίδιες τις κρατούμενες. Όλα τα έργα διατίθενται προς πώλησε σε χαμηλές τιμές.
Μια έκθεση με έργα τέχνης που έχουν δημιουργηθεί από κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Ελεώνα Θήβας εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας.
Η έκθεση περιλαμβάνει πίνακες ζωγραφικής, ακουαρέλες, δημιουργικά χρηστικά αντικείμενα από ξύλο και μέταλλο και πολλά άλλα που φιλοτεχνήθηκαν από τις ίδιες τις κρατούμενες.
Όλα τα έργα διατίθενται προς πώλησε σε χαμηλές τιμές και τα έσοδα από κάθε έργο θα κατατεθούν στο ατομικό λογαριασμό της κρατούμενης που το δημιούργησε.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου και υλοποιείται με την ευγενική συνδρομή της ΧΕΝ Θήβας και του Δήμου Θηβαίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση





