Ο πρέσβης του Κατάρ έριξε… άκυρο στα σενάρια για ΑΕΚ
Τα σενάρια που θέλουν πετρελαϊκή εταιρεία με έδρα το Κατάρ να έχει αποφασίσει (!) την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, έφτασαν μέχρι την πρεσβεία της αραβικής χώρας στην Ελλάδα! Ωστόσο, η απάντηση του εκπροσώπου του σε ερώτηση του «Βήματος», ήταν αφοπλιστική: «Ο κ. Χαμάντ Αλ Μισνάντ δεν κάνει... προξενιό για χάρη της ΠΑΕ ΑΕΚ σε ζάπλουτους συμπατριώτες του».
Τα σενάρια που θέλουν πετρελαϊκή εταιρεία με έδρα το Κατάρ να έχει αποφασίσει (!) την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, έφτασαν μέχρι την πρεσβεία της αραβικής χώρας στην Ελλάδα!
Η αναφορά γίνεται σε δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα κ. Χαμάντ Αλ Μισνάντ (Hamad Al Misnad) να κάνει… προξενιό για χάρη της ΠΑΕ ΑΕΚ σε ζάπλουτους συμπατριώτες του.
Το «Βήμα» επικοινώνησε με την Πρεσβεία του Κατάρ στην Αθήνα και ζήτησε μία σαφή απάντηση για το αν ο κ. Αλ Μισνάντ γνωρίζει κάτι για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Η τοποθέτηση του Πρέσβη διά του εκπροσώπου του ήταν οργίλη:
«Ο κ. Μισνάντ με εξουσιοδότησε να σας μεταφέρω ότι είναι ενοχλημένος από αυτά τα ανυπόστατα δημοσιεύματα και από το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως προξενήτρα για κάποια ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα, εν προκειμένω την ΑΕΚ.
Δεν καταλαβαίνει το γιατί κάποιοι βγάζουν από το κεφάλι τους τέτοια σενάρια και τον εμπλέκουν σε υποθέσεις για οποίες δεν γνωρίζει το παραμικρό» μας μετέφερε ο αρμόδιος αξιωματούχος της Πρεσβείας του Κατάρ στην Ελλάδα, τονίζοντας επίσης:
«Ο κ. Μισνάντ ξεκαθαρίζει τη θέση του και ζητά από εδώ και στο εξής, για ό,τι γράφεται το οποίο τον αφορά, τουλάχιστον να ζητείται και η δική του θέση και άποψη προκειμένου να αποφεύγονται σενάρια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νετανιάχου: Δήλωσε ότι θα συναντηθεί με τον Τραμπ μέσα στον Δεκέμβριο – Η προειδοποίηση των μεσολαβητών
- «Αιμορραγεί» άνισα η Ευρώπη – Η μάχη για πραγματική δικαιοσύνη στην έμμηνο ρύση παρέμεινε ανοιχτή και το 2025
- Βίκτορ Γουεμπανιάμα: Κι αν δεν τα καταφέρει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Κάθε βδομάδα ο Μητσοτάκης είναι όλο και πιο μακριά από την κοινωνία και τα προβλήματα των πολιτών
- Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 16χρονος που έβγαλε μαχαίρι σε 12χρονα κορίτσια για τους κλέψει το κινητό
- Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας παίρνει διαζύγιο από την επιστήμη – Χωρίς εμβόλιο για την ηπατίτιδα τα βρέφη





