
Δύο αγωνιστικές στον ΠΑΟ για τα επεισόδια με τη Χίο
Τιμωρία τις έδρας για δύο αγωνιστικές επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι του πόλο με αντίπαλο τη Χίο. Οι Πράσινοι θα καταθέσουν έφεση αφού τα ματς που ακολουθούν είναι αυτά με τη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό.
Τιμωρία τις έδρας για δύο αγωνιστικές επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι του πόλο με αντίπαλο τη Χίο.
Οι Πράσινοι θα καταθέσουν έφεση αφού τα ματς που ακολουθούν είναι αυτά με τη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό.
Στον Παναθηναϊκό δεν βλέπουν την τιμωρία μόνο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά αφού περίμεναν πολύ κόσμο στις δύο αυτές σημαντικές αναμετρήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας
- Πανελλαδικές 2026: Σε εφαρμογή δίκτυο ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψηφίους – Τι περιλαμβάνει
- Ασφάλεια εναντίον ελευθερίας – Είναι το Λονδίνο η πόλη του Μεγάλου Αδελφού;
- Αντιδράσεις από ΠΟΜΙΔΑ: Νέος διπλός «αυτοδιοικητικός ΕΝΦΙΑ» και 27ετές ενοικιοστάσιο στα ακίνητα
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το φαβορί με την «γλώσσα» της στατιστικής (stats)
- Ουκρανία: Καταστροφές στο στούντιο του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ARD από ρωσικούς βομβαρδισμούς


