«Τρελό» και «καταθλιπτικό» χαρακτήρισε ο Ν.Σαρκοζί τον Γ.Παπανδρέου, σύμφωνα με την Le Parisien
Υποτιμητικά σχόλια και για τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου έκανε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, κατά τη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, λίγο πριν την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο πλαίσιο της G20. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο Ν.Σαρκοζί χαρακτήρισε τον Γ.Παπανδρέου «τρελό» και «καταθλιπτικό».
Υποτιμητικά σχόλια και για τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου έκανε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, κατά τη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, λίγο πριν την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο πλαίσιο της G20. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο Ν.Σαρκοζί χαρακτήρισε τον Γ.Παπανδρέου «τρελό» και «καταθλιπτικό».
Η συνομιλία των δύο ηγετών υποτίθεται ότι ήταν ιδιωτική, ωστόσο τα ανοιχτά μικρόφωνα πρόδωσαν στους δημοσιογράφους τον Γάλλο πρόεδρο και τα σχόλιά του.
Στη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, ο Νικολά Σαρκοζί χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, κάτι που δημοσιοποιήθηκε από αρκετά μέσα ενημέρωσης.
Ωστόσο, η γαλλική Le Parisien υποστηρίζει ότι ο Γάλλος πρόεδρος καταφέρθηκε εναντίον και του Έλληνα πρωθυπουργού και χαρακτήρισε την ιδέα του δημοψηφίσματος επί των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου ένα τεράστιο, τεράστιο λάθος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε το ΔΣ του «Συμβουλίου Ειρήνης» – Μπλερ, Ρούμπιο και δισεκατομμυριούχοι στη λίστα
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442