Επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ στην Κυψέλη
Λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι του Σαββάτου για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, ένα νέο κρούσμα χουλιγκανισμού, ήρθε να ταράξει τα νερά. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τετάρτης, μία ομάδα περίπου 30 ατόμων που δεν έφεραν διακριτικά, επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα σε σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ στην οδό Κρίσης στην Κυψέλη. Μέσα στον σύνδεσμο εκείνη την ώρα βρίσκονταν 2-3 οπαδοί της «Ένωσης», αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί.
Λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι του Σαββάτου για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, ένα νέο κρούσμα χουλιγκανισμού, ήρθε να ταράξει τα νερά.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τετάρτης, μία ομάδα περίπου 30 ατόμων που δεν έφεραν διακριτικά, επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα σε σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ στην οδό Κρίσης στην Κυψέλη.
Μέσα στον σύνδεσμο εκείνη την ώρα βρίσκονταν 2-3 οπαδοί της «Ένωσης», αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί.
Περισσότερα σε λίγο…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλγαρία: Από τις λίγες χώρες παγκοσμίως με δημόσια κυρίαρχη τεχνητή νοημοσύνη δωρεάν για τους πολίτες της
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως θα καταβληθεί η μισθοδοσία για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο

