Έπειτα από χρόνια, πιθανότητα μετακίνησης οπαδών σε Αρης – ΠΑΟΚ
Πολύ κοντά σε μια... ιστορική συμφωνία βρίσκονται Άρης και ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής (23/10, 20:30). Από τη Δευτέρα, είχε εκφραστεί η διάθεση των φιλοξενούμενων -να ζητήσουν εισιτήρια για το «Κλεάνθης Βικελίδης» και μάλιστα την Τρίτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε έγγραφο στον Άρη, ζητώντας το 5% των εισιτηρίων. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο (όπως και για τον αγώνα της Τούμπας), θα τον έχει η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Πολύ κοντά σε μια… ιστορική συμφωνία βρίσκονται Άρης και ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής (23/10, 20:30). Από τη Δευτέρα, είχε εκφραστεί η διάθεση των φιλοξενούμενων -να ζητήσουν εισιτήρια για το «Κλεάνθης Βικελίδης» και μάλιστα την Τρίτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε έγγραφο στον Άρη, ζητώντας το 5% των εισιτηρίων. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο (όπως και για τον αγώνα της Τούμπας), θα τον έχει η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι», όπως αφήνουν να εννοηθεί δεν έχουν αντίρρηση να παραχωρήσουν τον συγκεκριμένο αριθμό, αρκεί όπως υποστηρίζουν να πάρουν τον αντίστοιχο αριθμό και στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.
Για να κάνει δεκτό ο Άρης το αίτημα του ΠΑΟΚ θα πρέπει και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ να δώσει κανονικά το 5% των εισιτηρίων του αγώνα στου δευτέρου γύρου. Αν δεν το εγγυηθούν οι «ασπρόμαυροι», δεν πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα.
Το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Παρασκευή στη σύσκεψη που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 12:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την παρουσία της αστυνομίας που είναι πολύ πιθανό να επικαλεστεί τον κανονισμό περί απαγόρευσης της μετακίνησης εντός πόλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια Κορέα: Προχωρά σε δύο δοκιμές πυραύλων κρουζ μακρού βεληνεκούς
- Ουκρανία: Γιατί ο Μακρόν θέλει να δει τον Πούτιν – Σε ποιους στέλνει μήνυμα
- Περού: Τουλάχιστον 25 τραυματίες και ζημιές από σεισμό 6 Ρίχτερ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου

