Εκ νέου πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιωνίου ο Βεντούρης, αντιπρόεδρος ο Τσολακάκης
Ολα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν στον Πανιώνιο... Ανακοινώθηκε το νέο σχήμα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, εν όψει της Γενικής Συνέλευσης, και ο Γεράσιμος Βεντούρης, που είχε παραιτηθεί από την προεδρία είναι ο... νέος πρέοδρος. Αλλά και ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, με τον οποίο είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα μέσα στον σύλλογο, όταν ήρθε σε ανοιχτή ρήξη με τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, και απειλήθηκαν μέχρι και μηνύσεις, παραμένει αντιπρόεδρος.
Ολα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν στον Πανιώνιο… Ανακοινώθηκε το νέο σχήμα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, εν όψει της Γενικής Συνέλευσης, και ο Γεράσιμος Βεντούρης, που είχε παραιτηθεί από την προεδρία είναι ο… νέος πρέοδρος.
Αλλά και ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, με τον οποίο είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα μέσα στον σύλλογο, όταν ήρθε σε ανοιχτή ρήξη με τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, και απειλήθηκαν μέχρι και μηνύσεις, παραμένει αντιπρόεδρος.
Ουσιαστικά, οι αλλαγές που έγιναν αφορούν μόνο σε τρία μέλη του Δ.Σ. «… με στόχο την βοήθεια στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ θα ανακοινωθεί άμεσα. Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος ο Γεράσιμος Βεντούρης, Α’ αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης και μέλη οι Σωτήριος Σωτηρόπουλος, Κωνσταντίνος Αλβανός, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Νίκος Χρηστίδης, Σπυρίδων Μίχου, Ζαχαρίας Σταμούλης, Νικόλαος Γκλεζάκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 03.01.2026]
- Αταμάν: «Συγχαρητήρια στον Βεζένκοφ, εμείς παίξαμε χωρίς πάουερ φόργουορντ»
- Ο ανασχηματισμός στην Ουκρανία συνεχίζεται – Νέος υπουργός Άμυνας, ποιος παίρνει την θέση του Μπουντανόφ
- Ο Ολυμπιακός έφτασε τις 10 σερί νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Euroleague
- Διμέτωπο με Μητσοτάκη και Βελόπουλο ανοίγει το ΠΑΣΟΚ – Ο λαός αξίζει πολύ καλύτερα από μια συμπαιγνία μεταξύ τους
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού (pic)

