SOS για το μέλλον των θεραπευτικών προγραμμάτων εκπέμπει το ΚΕΘΕΑ
Κραυγή αγωνίας για τον αφανισμό των υπηρεσιών απεξάρτησης λόγω της μείωσης των επιχορηγήσεων, των συγχωνεύσεων και της συρρίκνωσης του προσωπικού εκπέμπει το ΚΕΘΕΑ. Στις 8 το πρωί της Δευτέρας τα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων, οι οικογένειές τους και οι εργαζόμενοι στο ΚΕΘΕΑ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.
Κραυγή αγωνίας για τον αφανισμό των υπηρεσιών απεξάρτησης λόγω της μείωσης των επιχορηγήσεων, των συγχωνεύσεων και της συρρίκνωσης του προσωπικού εκπέμπει το ΚΕΘΕΑ.
Στις 8 το πρωί της Δευτέρας τα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων, οι οικογένειές τους και οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.
«Ο μονόδρομος της χορήγησης υποκατάστατων ουσιών και μόνο που προωθεί το υπουργείο στο όνομα της μείωσης των κρατικών δαπανών κλείνει το δρόμο της απεξάρτησης και της κοινωνικής επανένταξης για τους εξαρτημένους και απαξιώνει το έργο του μακροβιότερου και αποτελεσματικότερου οργανισμού θεραπείας στη χώρα μας» αναφέρει με ανακοίνωσή του το ΚΕΘΕΑ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας