Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να διατηρήσει τα περσινά πριμ για τους τίτλους και τις προκρίσεις. Έτσι, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, κάθε παίκτης θα εισπράξει 15.000 ευρώ, ενώ κάθε λεπτό συμμετοχής αντιστοιχεί σε μπόνους 60 ευρώ. Ποσό 15.000 ευρώ θα πάρει κάθε παίκτης και σε ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά το κάθε λεπτό συμμετοχής θα πληρώνεται 30 ευρώ. Η πρόκριση στους «16» του Champions League θα επιβραβευτεί με 120 ευρώ ανά λεπτό. Σημειώνεται πως διοίκηση και παίκτες θα καλύψουν την εφορία εξ ημισείας.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να διατηρήσει τα περσινά πριμ για τους τίτλους και τις προκρίσεις.
Έτσι, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, κάθε παίκτης θα εισπράξει 15.000 ευρώ, ενώ κάθε λεπτό συμμετοχής αντιστοιχεί σε μπόνους 60 ευρώ. Ποσό 15.000 ευρώ θα πάρει κάθε παίκτης και σε ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά το κάθε λεπτό συμμετοχής θα πληρώνεται 30 ευρώ.
Η πρόκριση στους «16» του Champions League θα επιβραβευτεί με 120 ευρώ ανά λεπτό. Διοίκηση και παίκτες θα καλύψουν την εφορία σε ποσοστό 50-50.
Πέρα από τα πριμ, στον εσωτερικό κανονισμό υπάρχουν «διατάξεις», που υποχρεώνουν τους παίκτες να είναι στα σπίτια τους πριν τα μεσάνυχτα (εξαιρούνται οι παραμονές των ρεπό), απαγόρευση στοιχηματισμού και πρόστιμα για αποβολές ή ανόητες κίτρινες κάρτες.