3ο Φεστιβάλ Διαφορετικότητας
Το Φεστιβάλ Διαφορετικότητας εξερευνά όψεις τoυ διαφορετικού αμφισβητώντας τα βολικά αντιθετικά σχήματα: εμείς – ο άλλος, οικείο – ξένο, αρσενικό – θηλυκό, στρέιτ – γκέι, παλιό – νέο. Επιδιώκει να δώσει νέους ορισμούς πέρα από τα αυτονόητα και τους πιθανούς αποκλεισμούς. Θέτει ερωτήματα και οι καλλιτέχνες απαντούν με τα δικά τους εκφραστικά μέσα δίνοντας στη διαφορετικότητα εικόνες.
Στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Διαφορετικότητας σκιτσογράφοι, γελοιογράφοι και κομίστες δίνουν τη δική τους εκδοχή πάνω στην έννοια της διαφορετικότητας.
Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 19.00, πριν τα εγκαίνια της έκθεσης, το TAF φιλοξενεί μια συζήτηση που διοργανώνεται από το Φεστιβάλ Διαφορετικότητας πάνω στα ζητήματα που πραγματεύεται. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ο Χρήστος Δήμας, ο Θανάσης Χειμωνάς και ο Χρήστος Χωμενίδης. Την συζήτηση θα συντονίσει ο Πάνος Μιχαήλ.
Συμμετέχοντες: Τάσος Αναστασίου, Αντώνης Βαβαγιάννης, Νίκος Βενιανάκης, Κωνσταντίνος Γεωργαντάς, Πάνος Μαραγκός, Έλλη Μόκα, Δημήτρης Καμένος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος, Στάθης, Μαρία Τζαμπούρα
Συζήτηση: Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011, 19.00
Εγκαίνια Έκθεσης: Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011, 21.00
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 13.00-00.00
Το 3ο Φεστιβάλ Διαφορετικότητας παρουσιάζεται παράλληλα στο Booze και το 6 d.o.g.s. από 3 έως 9 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει φωτογραφία, video art, μουσική και εικαστικά.
- Αθήνα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αμερικής – Επί ποδός η πυροσβεστική
- Οι επιχειρηματικές κινήσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εκτός γηπέδων
- Μίμης Δομάζος: Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του
- Οι δύο φάσεις της κακοκαιρίας που έπνιξε την Αττική και το κρίσιμο τρίωρο
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό – Φορούσε αλεξίσφαιρο και είχε μπλε φάρους
- Ποιοι θα είναι οι 6+2 ξένοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα μετά τη μεταγραφή του Τζόσεφ



