Αντεπίθεση με Σνάιντερ θέλει να κάνει η Αρσεναλ
Πρόταση της Άρσεναλ προς την Ίντερ για την απόκτηση του Γουέσλι Σνάιντερ αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello sport».
Πρόταση της Άρσεναλ προς την Ίντερ για την απόκτηση του Γουέσλι Σνάιντερ αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello sport».
Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, έχει εγκρίνει την εκταμίευση ποσού 45 εκατ. ευρώ για τον Ολλανδό διεθνή μεσοεπιθετικό των «νερατζούρι», αφού εκτιμά ότι η ποιότητα του Σνάιντερ μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας του.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διοίκηση της Ίντερ εξετάζει προσεκτικά την προσφορά, καθώς δεν είναι διόλου αρνητική στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.
Για τον Σνάιντερ ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν προσφέρει πάνω από 35 εκατ., ενώ η Αρσεναλ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση, λόγω του ρεστού που μπήκε στα ταμεία της από την παραχώρηση των Σεσκ Φάμπρεγας (Μπαρτσελόνα) και Σαμίρ Νασρί (Μάντσεστερ Σίτι).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα του γιορτινού Σαββάτου
- Κλιματική κρίση: «Hot spot» η Μεσόγειος – Γιατί θερμαίνεται ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο
- Vienna Chamber Orchestra Orpheus: Η Αθήνα υποδέχεται το νέο έτος με τους ήχους του Γιόχαν Στράους
- Σάκος του μποξ οι Μπακς χωρίς τον Γιάννη, έχασαν και από τους Γκρίζλις (vid)
- Η Πολωνία έκλεισε προσωρινά δύο αεροδρόμια λόγω των ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία
- Νέα ευκαιρία για επιστροφή ενοικίου – Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι έως 30/12
