Αναχωρεί η Εθνική στίβου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νταεγού
Με προορισμό την πόλη Νταεγού της Νότιας Κορέας θα αναχωρεί τη Δευτέρα η αποστολή της Εθνικής ομάδας ανδρών και γυναικών, καθώς το Σάββατο θα ξεκινήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Το ραντεβού για τους επτά αθλητές και τις τέσσερις αθλήτριες (στη Νότια Κορέα βρίσκεται ήδη η Ειρήνη Κοκκιανρίου) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έχει δοθεί για τις 12 το μεσημέρι και έπειτα από δύο ώρες θα αναχωρήσουν αρχικά για την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια για τη Σεούλ πριν φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.
Με προορισμό την πόλη Νταεγού της Νότιας Κορέας θα αναχωρεί τη Δευτέρα η αποστολή της Εθνικής ομάδας ανδρών και γυναικών, καθώς το Σάββατο θα ξεκινήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.
Το ραντεβού για τους επτά αθλητές και τις τέσσερις αθλήτριες (στη Νότια Κορέα βρίσκεται ήδη η Ειρήνη Κοκκιανρίου) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έχει δοθεί για τις 12 το μεσημέρι και έπειτα από δύο ώρες θα αναχωρήσουν αρχικά για την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια για τη Σεούλ πριν φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.
Την Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αποτελούν οι: Κώστας Δουβαλίδης (110 μ εμπ),, Σπύρος Λεμπέσης (ακοντισμός), Γερβάσιος Φιλιππίδης (ακοντισμός), Κώστας Μπανιώτης (ύψος), Δημήτρης Χονδροκούκης (ύψος), Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ), Λούης Τσάτουμας (μήκος), Ειρήνη Κοκκιναρίου (3.000 μ στιπλ), Νικόλ Κυριακοπούλου (επί κοντώ), Νίκη Πανέττα (τριπλούν), Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου (σφυροβολία), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σέρρες: Σημείωμα στα παιδιά και τη σύζυγό του είχε αφήσει ο 45χρονος αγνοούμενος πυροσβέστης
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μέχρι το 2029 τον Κοντούρη
- Αποδομώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Γιατί όταν οδηγείτε είναι καλύτερα να κρατάτε το στόμα σας κλειστό
- Αγρότες: Λάδι στη φωτιά από την κυβέρνηση – Αντί να δώσει λύσεις στρώνει το… χαλί για πρόστιμα στα μπλόκα
- Νέα σενάρια για Μανδά στη Λάτσιο: «Μπορεί να παραμείνει στην ομάδα»





