Στα 1.730 δολάρια η ουγγιά διαμορφώθηκε την Τρίτη η τιμή του χρυσού με τους επενδυτές να προσφεύγουν όλο και περισσότερο στο ασφαλές καταφύγιο του πολύτιμου μετάλλου. Από τις 30 Ιουνίου, η ουγγιά έχει ανατιμηθεί σε ποσοστό 13% και ειδικά στην ευρωπαϊκή αγορά χρυσού, το ράλι τιμών δεν έχει προηγούμενο μετά το ξέσπασμα της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη.
Στα 1.730 δολάρια η ουγγιά διαμορφώθηκε την Τρίτη η τιμή του χρυσού με τους επενδυτές να προσφεύγουν όλο και περισσότερο στο ασφαλές καταφύγιο του πολύτιμου μετάλλου.
Οι ανησυχίες των επενδυτών για την διπλή κρίση χρέους στην Ευρωζώνη και τις ΗΠΑ έφεραν ενδοσυνεδριακά στη Νέα Υόρκη την τιμή άμεσης παράδοσης της ουγγιάς χρυσού ως και τα 1.780 δολάρια
Πάντως στις 18.30 ώρα Ελλάδας η τιμή σποτ υποχώρησε στα 1.730 δολάρια η ουγγιά στη Νέα Υόρκη μετά και την ανάκαμψη στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές.
Από τις 30 Ιουνίου, η ουγγιά έχει ανατιμηθεί σε ποσοστό 13%.
Ειδικά στην ευρωπαϊκή αγορά χρυσού, το ράλι τιμών των δύο τελευταίων ημερών δεν έχει προηγούμενο μετά το ξέσπασμα της (νέας) κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη.
Οι ειδήμονες παρατηρούν ότι καθημερινά τον τελευταίο καιρό η μεσοσταθμική αύξηση τιμής στην αγορά άμεσης παράδοσης του χρυσού, αφού ξεπέρασε διαδοχικά τις αυξήσεις 21%, 55%, 100%, τείνει πλέον να διαμορφώνεται κοντά στο 200%.
Πάντως προϊδεάζουν ότι η αγορά του πολύτιμου μετάλλου βρίσκεται, πλέον, πολύ κοντά στη φάση μιας διόρθωσης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας