Ο Γ.Μπουτάρης πρόεδρος του ΔΣ του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης είναι πλέον ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης είναι πλέον ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Στο νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε ύστερα από απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, στην θέση του αντιπροέδρου βρίσκεται ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και μέλη είναι οι Βικτωρία Γεωργουβέλα (σύμβουλος πολιτιστικής διαχείρισης) Γιωργανδρέας Ζάννος (Δικηγόρος – Eκπρόσωπος ΕΡΤ), Νίκος Παναγιωτόπουλος (σεναριογράφος), Σπύρος Πέγκας (αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης – Εκπρόσωπος Δήμου Θεσσαλονίκης) και Φίλιος Στάγκος (δημοσιογράφος).
Η θητεία του νέου Δ.Σ. είναι 3ετής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]
- Περισσότερους από 1.200 νεκρούς θρηνεί ο Λίβανος – Το Ισραήλ κινείται για την κατοχή του νοτίου μέρους της χώρας
- Σφοδρές αντιδράσεις για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο






