
Πρόταση της Μονακό για τον Μπερνάρ Κουμορτζί
Πρόταση από την Μονακό έχει στα χέρια του ο Πανιώνιος για τον Μπερνάρ Κουμορτζί. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Γκανέζου ποδοσφαιριστή, τόνισε στους διοικούντες τους «κυανέρυθρους», ότι ο 26χρονος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Πλατεία. Για να προχωρήσει βέβαια η όλη υπόθεση θα πρέπει με κάποιον να μιλήσουν οι Μονεγάσκοι, σε μια περίοδο που ο Πανιώνιος δεν έχει διοίκηση.
Πρόταση από την Μονακό έχει στα χέρια του ο Πανιώνιος για τον Μπερνάρ Κουμορτζί. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Γκανέζου ποδοσφαιριστή, τόνισε στους διοικούντες τους «κυανέρυθρους», ότι ο 26χρονος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Πλατεία.
Για να προχωρήσει βέβαια η όλη υπόθεση θα πρέπει με κάποιον να μιλήσουν οι Μονεγάσκοι, σε μια περίοδο που ο Πανιώνιος δεν έχει διοίκηση.
Στα υπόλοιπα θέματα, «κλεισμένος» θεωρείται ο Μιχαηλίδης, ενώ σε εκκρεμότητα είναι η περίπτωση του Περόνε με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία και μένει να μείνει ελεύθερος από την Ανόρθωση για να επισημοποιηθεί η έναρξη συνεργασίας των δύο πλευρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περπάτημα: Πόσα βήματα είναι αρκετά;
- Μεγαλώνει η μαύρη λίστα με τα εργατικά δυστυχήματα: Τριάντα επτά νεκροί τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2026
- Συνταγή: Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο
- Ο Τραμπ φέρεται να εξετάζει παρατεταμένο αποκλεισμό του Ιράν – Μαίνονται οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο
- ΗΠΑ-Ιράν: Το διπλωματικό αδιέξοδο και οι προειδοποιήσεις για «παγωμένη σύρραξη» στον Κόλπο
- Τα φαγητά που βλέπουμε στα social media μας ανοίγουν την όρεξη;



