Εις σάρκαν μία Ντάνιελ Κρεγκ και Ρέιτσελ Βάιζ
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο κινηματογραφικός «Τζέιμς Μποντ», κατά κόσμον Ντάνιελ Κρεγκ, και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ρέιτσελ Βάιζ. Την είδηση του γάμου τους επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Βρετανού ηθοποιού.
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο κινηματογραφικός «Τζέιμς Μποντ», κατά κόσμον Ντάνιελ Κρεγκ, και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ρέιτσελ Βάιζ. Την είδηση του γάμου τους επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Βρετανού ηθοποιού.
Όπως μεταδίδει το BBC, ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, στη Νέα Υόρκη.
Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο έκτος κατά σειρά ηθοποιός που ενσαρκώνει τον «007». Η Βάιζ έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές και κέρδισε το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου το 2006 για τον «Επίμονο Κηπουρό».
Ο εκπρόσωπος του Κρεγκ, Ρόμπιν Μπάουν, επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου τους, αλλά δεν θέλησε να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Η Βάιζ ήταν παντρεμένη με τον γνωστό σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Ο Κρεγκ έχει μία κόρη, την Έλλα, από προηγούμενο γάμο του με την Φιόνα Λούντον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρίνιο: Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή – Νεκρή εντοπίστηκε η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί
- Βόλος – ΑΕΚ: O Κόμπα δίνει προβάδισμα (1-0) στους γηπεδούχους! (vid)
- Ο πραγματικός λόγος που μας κάνει να φοβόμαστε την επέλαση της τεχνητής νοημοσύνης
- Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 1-2: «Καθάρισε» ο Ελ Κααμπί για τους «ερυθρόλευκους»
- Ιράν: Δημοσιογράφος ξεσπά σε λυγμούς ανακοινώνοντας τον θάνατο του Χαμενεΐ [βίντεο]
- Τροχαία: 11 νεκροί και 416 τραυματίες τον Φεβρουάριο στην Αττική – Βεβαιώθηκαν 33.749 παραβάσεις


