Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ασπρόμαυρες Ιστορίες και Παραμύθια της Μέρας και της Νύχτας θα αφηγηθεί τραγουδώντας ο δημοφιλής τραγουδοποιός στο Λυκαβηττό! (11/7/011) Δευτέρα 11 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, δίνει το πρώτο μουσικό ραντεβού του ο Σωκράτης Μάλαμας, με το αθηναϊκό κοινό, για να συνεχίσει με τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλαδος που πρόκειται να επισκεφθεί. Στην πολύχρονη καριέρα του, ανεβαίνει […]
Ασπρόμαυρες Ιστορίες και Παραμύθια της Μέρας και της Νύχτας θα αφηγηθεί τραγουδώντας ο δημοφιλής τραγουδοποιός στο Λυκαβηττό! (11/7/011)
Δευτέρα 11 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, δίνει το πρώτο μουσικό ραντεβού του ο Σωκράτης Μάλαμας, με το αθηναϊκό κοινό, για να συνεχίσει με τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλαδος που πρόκειται να επισκεφθεί. Στην πολύχρονη καριέρα του, ανεβαίνει για την πρώτη προσωπική συναυλία του στο ιστορικό αυτό θέατρο της Αθήνας έχοντας γύρω του τους εξαιρετικούς μουσικούς του. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός παραμένει πιστός στο κοινό του, που τον ακολουθεί εδώ και 20 χρόνια, σαν μία παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και εμπλουτίζεται κάθε φορά από τη νέα γενιά. Πάντα άμεσος, ανεπιτήδευτος, παθιασμένος και ουσιαστικός, ο Σωκράτης Μάλαμας με τη μπάσα φωνή του, τους εγκεφαλικούς στίχους, τις άλλοτε υπόγειες κι άλλοτε πηγαία λαϊκές μελωδίες του συσπειρώνει γύρω του πραγματικούς οπαδούς και ασκεί γοητεία μοναδική. Τα τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του “Πέρασμα” σε στίχους του Άλκη Αλκαίου (με την συμμετοχή της Μελίνας Κανά) θα βρίσκονται ανάμεσα σ’αυτά που θα ακουστούν στον Λυκαβηττό, δίπλα σ’αυτά από τους πρώτους του δίσκους, τις “Ασπρόμαυρες ιστορίες”, τα “Παραμύθια”, τον “Κύκλο” και τόσα άλλα που έχει τραγουδήσει σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών ή έχει γράψει για άλλους.
Μαζί του: Μαρίνα Δακανάλη / τραγούδι Σαββέρια Μαργιολά / τραγούδι (στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη) Κλέων Αντωνίου / ηλεκτρική κιθάρα Θάνος Μιχαηλίδης / τύμπανα Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο Νίκος Παραουλάκης / νέι, κιθάρα Κυριάκος Ταπάκης / μπουζούκι, λαούτο Δαμιανός Dudu / βιολί (στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη)
Τιμές εισιτηρίων: 20 € (15 € φοιτητικό) Εναρξη προπώλησης: Τετάρτη 1 Ιουνίου Προπώληση: Public, Iανός και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr
Πρόγραμμα συναυλιών Ιουνίου Βόλος, 8/6/11 Πάτρα, 17/6/11 Θεσσαλονίκη, 4/7/011
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.