Ο Πανιώνιος πάει για Μάντζιο και διαψεύδει για Κοντοέ
Για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου, που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, κινείται ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας επιθετικός κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα του Τάκη Λεμονή ενόψει της θερινής περιόδου και έτσι δεν αποκλείεται να σημειωθούν σύντομα εξελίξεις. Ανακοίνωση - διάψευση στα σενάρια ΑΕΚ - Κοντοέ.
Για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου, που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, κινείται ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας επιθετικός κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα του Τάκη Λεμονή ενόψει της θερινής περιόδου και έτσι δεν αποκλείεται να σημειωθούν σύντομα εξελίξεις.
Ο Μάντζιος, «έφτιαξε» το όνομα του στον Πανιώνιο και γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις. Και από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τους Πράσινους ενόψει της νέας σεζόν, μπορεί σε μερικές μέρες να διαπραγματευτεί με την ελευθέρας στο χέρι, τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό.
Βέβαια, ο 28χρονος επιθετικός είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Μαρίτιμο με την οποία μετράει πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο Πανιώνιος είναι υποχρεωμένος να ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης. Ο Μήτρογλου έχει επιστρέψει στον Ολυμπιακό και –εκτιμάται- ότι δύσκολα θα δοθεί και πάλι δανεικός στους Κυανέρυθρους, ενώ ο Μπάλαμπαν έχει ενημερωθεί να βρει άλλη ομάδα.
Ανακοίνωση διάψευση για ΑΕΚ – Κοντοέ
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, σχετικά με δημοσιεύματα που σχετίζονται με πιθανή μετακίνηση του Γιάννη Κοντοέ στην ΑΕΚ. Η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης τα αντιμετωπίζει με ύφος ειρωνικό και εκφράζει την πρόθεσή της να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν την ΠΑΕ Πανιώνιος να «εύχεται την ευόδωση των επαφών του Γιάννη Κοντοέ με την ΑΕΚ», το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος, ολόψυχα, εύχεται ευόδωση των προσδοκιών και φιλοδοξιών του με τη φανέλα του Πανιωνίου. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Η αγκαλιά του Πανιωνίου είναι πολύ μεγάλη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης και αγροτών – Σκληρή καταστολή ενάντια στο πανελλαδικό άπλωμα των μπλόκων
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά
- Οι Σπερς στο σταυροδρόμι: πρέπει να τα παίξουν όλα για τον Αντετοκούνμπο;
- Ρεκόρ πτωχεύσεων δεκαετίας για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα στη Γερμανία
- Ο Ίθαν Χοκ αναπολεί τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ρόμπιν Γουίλιαμς: «Το ταλέντο έρχεται με ένα κόστος»
- Σαμαράς: Το σίγουρο είναι πως αυτοί που βρίσκονται στα μπλόκα δεν κερδίζουνε κάθε τόσο το Τζόκερ


