Οι Μπουλς επικράτησαν στο Νιου Τζέρσεϊ των Νετς
Δεν σταμάτησαν ούτε στο Νιού Τζέρσεϊ οι Μπουλς, όπου επικράτησαν των Νετς με 84-73. Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Σικάγο «σκαρφαλώνοντας» στην πρώτη θέση της Ανατολής μπροστά από τους Σέλτικς. Την πρώτη τους νίκη μετά από τρεις σερί ήττες πανηγύρισαν οι Νικς που κέρδισαν στην Νέα Υόρκη τους Γκρίζλις με 120-99. Νίκη με 40 πόντους διαφορά πήραν οι Μπλέιζερς επικρατώντας στο Πόρτλαντ των Καβαλίερς με 111-70.
Λιαμίρας Σάββας
Δεν σταμάτησαν ούτε στο Νιού Τζέρσεϊ οι Μπουλς, όπου επικράτησαν των Νετς με 84-73. Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Σικάγο «σκαρφαλώνοντας» στην πρώτη θέση της Ανατολής μπροστά από τους Σέλτικς. Κορυφαίος παίκτης για τους νικητές ήταν για ακόμη μία φορά ο Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Λούολ Ντενγκ με 19. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μπρουκ Λόπεζ με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ. Μία από τις χειρότερες του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Ντερόν Ουίλιαμς που έβαλε μόλις 5 πόντους με 1/12 σουτ.
Νετς (22-44): Λόπεζ 22 , Χάμφρις 13, Βούγιατσιτς 13, Μόροου 8, Τζέιμς 6, Ουίλιαμς 5 (11 ασίστ), Άουτλο 4, Πετρό 2, Φάρμαρ, Γκέινς, Ράιτ.
Μπουλς (49-18): Ρόουζ 21, Ντενγκ 19, Κόρβερ 12, Ασίκ 11, Γκίμπσον 7, Νοά 5, Τόμας 4, Μπόγκανς 3, Ουότσον 2, Μπρούερ.
Την πρώτη τους νίκη μετά από τρεις σερί ήττες πανηγύρισαν οι Νικς που κέρδισαν στην Νέα Υόρκη τους Γκρίζλις με 120-99. Εντυπωσιακό είναι ότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν 20 τρίποντα με τον Τόνι Ντάγκλας να έχει 9/12 σουτ τριών πόντων. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Καρμέλο Αντονι με 28 πόντους, ενώ για την ομάδα του Μέμφις διασώθηκαν οι Κόνλεϊ και Αρθουρ με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.
Νικς (35-32): Ντάγκλας 29, Άντονι 28, Μπίλαπς 18, Στούντεμαϊρ 16, Ουίλιαμς 9, Φιλντς 8, Μέισον 6, Τζέφρις 5, Τουριάφ 1.
Γκρίζλις (37-32): Κόνλεϊ 16, Άρθουρ 15, Ράντολφ 14, Άλεν 14, Μπατιέ 11, Γιανγκ 11, Γκασόλ 7, Πόου 7, Μέιο 2, Βάσκεζ 2, Σμιθ.
Νίκη με 40 πόντους διαφορά πήραν οι Μπλέιζερς επικρατώντας στο Πόρτλαντ των Καβαλίερς με 111-70. Νταμπλ – νταμπλ έκανε ο Ολντριτζ με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ. Αξιος Ιππότης για τους φιλοξενούμενους που μετράνε 13 νίκες σε 67 παιχνίδια ήταν ο μικρόσωμος Σέσιονς με 14.
Μπλέιζερς (39-29): Όλντριτζ 20, Ουάλας 17, Μπατούμ 14, Μάθιους 14, Φερνάντεθ 13, Μιλς 11, Κάμπι 6, Α. Τζόνσον 6, Μίλερ 6, Ρόι 2, Κρ. Τζόνσον 2, Κόλινς.
Καβαλίερς (13-54): Σέσιονς 14, Γκίμπσον 12, Χάρις 10, Σάμιουελς 7, Χίκσον 5, Χόλινς 5, Χαρανγκόντι 5, Πάρκερ 4, Εγένγκα 3, Ντέιβις 3, Γκι 2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις

