Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Διευκολύνσεις για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων της Ιαπωνίας

Διευκολύνσεις για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων της Ιαπωνίας

Το υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της ελληνικής πρεσβείας στο Τόκυο, διευκολύνει μέσω εξεύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων τον επαναπατρισμό των Ελλήνων που ζουν ή βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στην Ιαπωνία. Οι συνθήκες στα ιαπωνικά αεροδρόμια είναι ομαλές.

Χασαπόπουλος Νίκος

Το υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της ελληνικής πρεσβείας στο Τόκυο, διευκολύνει τον επαναπατρισμό των Ελλήνων που ζουν ή βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στην Ιαπωνία.

Οι διευκολύνσεις αυτές, όπως εξήγησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Δόλλης, δεν είναι τίποτα άλλο από την εξεύρεση αεροπορικών εισιτηρίων για όσους Έλληνες επιθυμούν να φύγουν από την χώρα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Εξωτερικών, στην Ιαπωνία ζουν περί τους 130 Έλληνες. Οι συνθήκες, όπως σημείωσε, στα ιαπωνικά αεροδρόμια είναι ομαλές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο