«Τσουχτερότερος» ο δανεισμός της Πορτογαλίας για τα ομόλογα διετούς διάρκειας
Με σημαντικά αυξημένο επιτόκιο δανείστηκε η Πορτογαλία μέσω της δημοπράτησης ομολόγων διετούς διάρκειας η οποία απέφερε στο δημόσιο ταμείο 1 δισ. ευρώ.
Με σημαντικά αυξημένο επιτόκιο δανείστηκε η Πορτογαλία μέσω της δημοπράτησης ομολόγων διετούς διάρκειας η οποία απέφερε στο δημόσιο ταμείο ένα δισ. ευρώ.
Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 5,99% αυξημένο κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες συγκριτικά με τη δημοπρασία αντίστοιχων τίτλων τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Η ζήτηση των επενδυτών κινήθηκε ωστόσο σε ικανοποιητικό επίπεδο καλύπτοντας κατά 1,6 φορές την προσφορά.
Το βασικό επιτόκιο για τα 10ετή ομόλογα της Πορτογαλίας συνεχίζει την ανοδική του πορεία αγγίζοντας πλέον το 7,68%.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας