
Με ΣΔΙΤ έργο προϋπολογισμού 52 εκατ. ευρώ για τον ΟΑΣΑ
Δημοπρατήθηκε η πρώτη φάση του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) για την υλοποίηση ολοκληρωμένου συστήματος πληροφόρησης των επιβατών, διαχείρισης και εποπτείας του στόλου των αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ της Αθήνας διάρκειας δώδεκα ετών και προϋπολογισμού 52 εκατ. ευρώ. Το έργο θα γίνει με ΣΔΙΤ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενώ θα αξιοποιηθούν και κοινοτικοί πόροι μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ.
Ψυχογιός Βασίλης
Δημοπρατήθηκε την Τρίτη η πρώτη φάση του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) για την υλοποίηση ολοκληρωμένου συστήματος πληροφόρησης των επιβατών, διαχείρισης και εποπτείας του στόλου των αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ της Αθήνας διάρκειας δώδεκα (12) ετών και προϋπολογισμού 52 εκατ. ευρώ.
Το έργο θα γίνει με ΣΔΙΤ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενώ θα αξιοποιηθούν και κοινοτικοί πόροι (μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ).
Πρόκειται όπως αναφέρει το υπουργείο, για την πρώτη φορά που κοινοτικοί πόροι αξιοποιούνται σε έργο ΣΔΙΤ με πληρωμές διαθεσιμότητας. Με το διαγωνισμό αυτό, υποστηρίζει το υπουργείο, «εγκαινιάζεται μια νέα γενιά έργων ΣΔΙΤ στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
Η προθεσμία υποβολής φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 19η Απριλίου 2011.
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό υπάρχουν αναρτημένες στις ιστοσελίδες του ΥΠΟΙΑΝ, του ΟΑΣΑ και της ειδικής γραμματείας ΣΔΙΤ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)



































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442