Λίγες ημέρες πριν την έκθεση της Γενεύης το βαρύ πυροβολικό της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αποκάλυψε την πρόθεσή του να αποκαλύψει ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο μοντέλο.
Η ηλεκτροκίνηση δείχνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των αυτοκινητοβιομηχανιών τουλάχιστον σε επίπεδο πρωτοτύπων τα οποία πλέον καταλαμβάνουν εξέχουσα θέση στα περίπτερα των αυτοκινητοβιομηχανιών στις διεθνείς εκθέσεις και όχι μόνο, καθώς ολοένα και περισσότερα ηλεκτρικά concept cars συνεχίζουν και πέραν της δημιουργία εντυπώσεων, χρησιμεύοντας ως πλοηγοί για το ηλεκτροκίνητο μέλλον.
Παρά το περιορισμένο και πολύ συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται η Rolls-Royce δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη από αυτήν την κυρίαρχη τάση της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Κάπως έτσι, η βρετανική φίρμα μόλις λίγες ημέρες πριν η έκθεση της Γενεύης ανοίξει τις πύλες της ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο με την ονομασία 102ΕΧ.
Αποτελώντας ουσιαστικά την ηλεκτρική έκδοση της Phantom, το πρωτότυπο θα αξιοποιηθεί ως βαρόμετρο προκειμένου να διαπιστωθεί η αποδοχή των πελατών της πολυτελούς φίρμας για την ηλεκτροκίνηση.
Στη διαδικασία αξιολόγησης θα συμμετάσχουν -φυσικά- οι ήδη κάτοχοι μοντέλων Rolls-Royce οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το πρωτότυπο που θα ταξιδέψει σε Ευρώπη, Αμερική Ασία και Μέση Ανατολή μετά την παρουσίασή του στην ελβετική έκθεση.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Rolls Royce, Torsten Muller-Otvos σχετικά με την ηλεκτρική εκπρόσωπο της γκάμας «… με αυτό το αυτοκίνητο ξεκινάμε την διερεύνηση των εναλλακτικών μηχανικών συνόλων, προκειμένου να διαπιστώσουμε ποιο από αυτά ταιριάζει καλύτερα στα μελλοντικά αυτοκίνητα Rolls-Royce».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας