Μια πρωτοποριακή εξάωρη παράσταση ετοιμάζει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου
Καινοτομεί για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Παπαϊωάννου με την παράσταση «Μέσα» που θα παρουσιάζει από τις 13 Απριλίου στο Παλλάς. Η θεατρική εγκατάσταση θα διαρκεί ούτε λίγο, ούτε πολύ έξι ώρες, δεν θα έχει αρχή, μέση και τέλος και το κοινό θα μπορεί να επιλέγει πόση ώρα θέλει να παρακολουθήσει, καθώς και να μπαίνει και να βγαίνει όποτε θέλει κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Καινοτομεί για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Παπαϊωάννου με την παράσταση «Μέσα» που θα παρουσιάζει από τις 13 Απριλίου στο Παλλάς.
Πρόκειται για μία θεατρική εγκατάσταση που θα διαρκεί ούτε λίγο, ούτε πολύ έξι ώρες, δεν θα έχει αρχή, μέση και τέλος.
Το κοινό με μία κάρτα εισόδου θα μπορεί να επιλέγει πόση ώρα θέλει να παρακολουθήσει την παράσταση, ενώ θα μπορεί να καθίσει όπου θέλει, να βγει και να επιστρέψει όσες φορές θέλει κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Μερικά από τα όσα διαδραματίζονται στη σκηνή θα επαναλαμβάνονται κατά τη διάρκεια των έξι ωρών, ώστε να μη δημιουργούνται κενά στους θεατές.
Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου (δημιουργός του 2 και της Μήδειας) θα έχει υπό την επίβλεψή του 30 χορευτές, ενώ σκοπός της παράστασης φαίνεται πως είναι να δημιουργεί την αίσθηση ενός «μουσείου» με ζωντανά εκθέματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λαμία: Άγρια καταδίωξη νεαρών μετά από κλοπή – Εγκατέλειψαν το όχημα κοντά σε καταυλισμό και εξαφανίστηκαν
- Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
- Νέα πρωτιά ο Καραλής στη Ρουέν και… παραλίγο νέο ρεκόρ!
- Διχασμένη η ακροδεξιά στην Ευρώπη για τον πόλεμο του Τραμπ στο Ιράν
- Η ανάρτηση της Euroleague για το «ερυθρόλευκο» σερί στα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (pic)
- Ρέξαμ – Τσέλσι 2-4: Τα… χρειάστηκαν οι «μπλε», προκρίθηκαν δύσκολο στους «8» του FA Cup


