
Η Καβάλα έλυσε τη συνεργασία της με τον Νταρσβίλ
Παρελθόν από την Καβάλα αποτελεί ο Ζαν Κλοντ Νταρσβίλ, ο οποίος την Πέμπτη πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε το συμβόλαιο του με τους «αργοναύτες». Ο Γάλλος επιθετικός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν, με την λύση του συμβολαίου του να αποτελεί μονόδρομο για την Καβάλα, μετά από έξι μήνες.
Παρελθόν από την Καβάλα αποτελεί ο Ζαν Κλοντ Νταρσβίλ, ο οποίος την Πέμπτη πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε το συμβόλαιο του με τους «αργοναύτες».
Ο Γάλλος επιθετικός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν, με την λύση του συμβολαίου του να αποτελεί μονόδρομο για την Καβάλα, μετά από έξι μήνες.
Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Ψωμιάδης, εκτιμάει ιδιαίτερα τον Γάλλο και είναι ευχαριστημένος από τον επαγγελματισμό του, γεγονός που τον κάνει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει η συνεργασία τους σε άλλο επίπεδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον επιζώντα του Άουσβιτς, Χάιντς Κούνιο
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στην τσιμπίδα συνεργεία, φανοποιεία, πλυντήρια
- Ήταν ο Αλέν Ντελόν δολοφόνος στην πραγματική ζωή; Μόνο τρία άτομα γνωρίζουν την αλήθεια
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- Πετρέλαιο: Απώλειες 50 δισ. έφερε ο πόλεμος στο Ιράν
