Aνετα στα ημιτελικά ο Φέντερερ, παίζει με Τζόκοβιτς, πέρασε και η Βοζνιάτσκι
Στα ημιτελικά του Open Αυστραλίας για όγδοη συνεχόμενη φορά προκρίθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ, επικρατώντας άνετα του Βαβρίνκα (Νο 19) με 3-0 σετ. Εκεί θα συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Στις γυναίκες το εισιτήριο για την 4άδα πήρε και η Καρολίν Βοζνιάτσκι κερδίζοντας άνετα την Φρανσέσκα Σκιαβόνε (Νο 7).
Στα ημιτελικά του Open Αυστραλίας για όγδοη συνεχόμενη φορά προκρίθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ.
Ο ελβετός, νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε του συμπατριώτη του Στάνισλας Βαβρίνκα (Νο 19) με 3-0 σετ, 6-1, 6-3 και 6-3, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open.
Στα ημιτελικά ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος πρωταθλητής, επικράτησε του Τσέχου, Τόμας Μπέρντιχ, με 6-1, 7-6 (7/5) και 6-1.
Η Βοζνιάτσκι προκρίθηκε στους «4»
Η Καρολίν Βοζνιάτσκι προκρίθηκε στους «4», όπου στόχος της είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Η πρωταθλήτρια από τη Δανία, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, επικράτησε δύσκολα της Ιταλίδας, Φρανσέσκα Σκιαβόνε (Νο 7) με 3-6, 6-3 και 6-3.
Επόμενος αντίπαλος της Βοζνιάτσκι θα είναι η Κινέζα, Λι Να, (Νο 11), η οποία απέκλεισε την Γερμανίδα, Αντρέα Πέτκοβιτς, (Νο 33), με 6-2 και 6-4.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]


