Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Δ. Παπαδόπουλος
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Θέλτα και την Ισπανία εξέφρασε, στην διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Θέλτα και την Ισπανία εξέφρασε, στην διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Ο έλληνας επιθετικός έχει αγωνιστεί ελάχιστα στη φετινή Segunda Division, έχοντας 140′ συμμετοχής σε 18 αγώνες και θέλει να φύγει από την ομάδα του Βίγκο, με τους ισπανούς να κάνουν λόγο για προτάσεις από Ελλάδα, οι οποίες όμως δεν τους καλύπτουν οικονομικά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας Faro de Vigo, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένος να επαναπατριστεί και για το λόγο αυτό πιέζει τους παράγοντες της ομάδας της Γαλικίας ώστε να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την αποδέσμευσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Φιορεντίνα-Ίντερ 1-1: Τρίτο ματς χωρίς νίκη οι πρωτοπόροι «νερατζούρι» – Πλησιάσε η Μίλαν
- WSJ: Τα αποθέματα πυρομαχικών των ΗΠΑ είναι χειρότερα από όσο θα περίμενε κανείς
- Volley League Γυναικών: Νίκησαν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – Τα ζευγάρια των πλέι οφ
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θάμπωσε τη λάμψη του χρυσού
- Η Αμάντα Πιτ αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού
- Ο Αρτέτα στο πλευρό του Κέπα


