Αναβλήθηκε το φιλικό Αγγλία-Αργεντινή
Την αναβολή του φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στην εθνική Αγγλίας και την αντίστοιχη της Αργεντινής, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη στις 8 Φεβρουαρίου του 2011, ανακοίνωσε την Παρασκευή η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Νησιού.
Την αναβολή του φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στην εθνική Αγγλίας και την αντίστοιχη της Αργεντινής, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη στις 8 Φεβρουαρίου του 2011, ανακοίνωσε την Παρασκευή η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Νησιού.
Η ομοσπονδία της Δανίας ζήτησε να διεξαχθεί η αναμέτρηση μία ημέρα νωρίτερα, εξαιτίας των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος.
Ωστόσο, η πρόταση αυτή δεν βρήκε σύμφωνους τους αργεντινούς, που υποστηρίζουν ότι οι διεθνείς παίκτες που αγωνίζονται στην πατρίδα τους δεν θα προλάβουν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της FA, τα Λιοντάρια αναζητούν πλέον νέο αντίπαλο για φιλική αναμέτρηση στο ίδιο γήπεδο και με την ημερομηνία που προτείνουν οι δανοί διοργανωτές.
Η αγγλική ομοσπονδία ξεκαθάρισε πάντως ότι το φιλικό με την Αργεντινή θα διεξαχθεί, αλλά σε διαφορετικό γήπεδο και σε διαφορετική ημερομηνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης
- Μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό στην Αττική Οδό προσπαθώντας να διαφύγει – Βίντεο ντοκουμέντο
- Συνεχίζει τον εμπαιγμό των αγροτών το Μαξίμου – «Διάλογος αλλά στο πλαίσιο της λογικής και των δυνατοτήτων του προϋπολογισμού»
- «Καμπάνα» από τη Euroleague στον Ερυθρό Αστέρα
- Κρήτη: «Θέλουμε απαντήσεις – Ο γιος μας πέθανε από κωλυσιεργία» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 37χρονου ορειβάτη


