Σε απολογία κλήθηκε ο Γκοβού
Οι συστάσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού δεν έπιασαν τόπο, καθώς ο Σίντνεϊ Γκοβού, λίγες ώρες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ, γλέντησε μέχρι πρωίας σε νυχτερινό μαγαζί, από όπου έφυγε σε κατάσταση μέθης. Το νέο παραστράτημα του γάλλου άσου έχει κάνει έξαλλο τον Νικόλα Πατέρα με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία...
Οι συστάσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού δεν έπιασαν τόπο, καθώς ο Σίντνεϊ Γκοβού, λίγες ώρες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ, γλέντησε μέχρι πρωίας σε νυχτερινό μαγαζί, από όπου έφυγε σε κατάσταση μέθης. Το νέο παραστράτημα του γάλλου άσου έχει κάνει έξαλλο τον Νικόλα Πατέρα.
Τα νυχτοπερπατήματα του Γκοβού είχαν γίνει γνωστά εδώ και καιρό και είχαν οδηγήσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να του επιβάλλει πρόστιμο 50.000€ για να τον τιμωρήσει. Ο παίκτης μάλιστα είχε απολογηθεί και ενώπιον του Νικόλα Πατέρα, στον οποίο είχε τονίσει πως δεν θα επαναλάβει ανάλογη συμπεριφορά.
Ο γάλλος, όμως, δεν τήρησε τη δέσμευσή του και πλέον «φλερτάρει» με τη λύση συμβολαίου από τον Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο πως αν δεν υπάρξει αισθητή αλλαγή στη συμπεριφορά του, το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν από τον Ιανουάριο.
Προφασίστηκε τραυματισμό
Ενας ακόμη λόγος που έχει ενοχλήσει τους πράσινους είναι ότι στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής, προφασίστηκε ενοχλήσεις στους… γλουτούς για να μείνει εκτός προγράμματος, όπως και έγινε! Αποδείχθηκε, όμως, πως οι λόγοι που δεν ήθελε να προπονηθεί ήταν άλλοι.
Τα νέα του… κατορθώματα δεν άργησαν να έρθουν εις γνώση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, με τους διοικούντες να είναι έξαλλοι με τον Γκοβού, που είναι πιο κοντά από ποτέ στη λύση του συμβολαίου του.
Σε απολογία κλήθηκε ο Γκοβού
Το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Σίντνεϊ Γκοβού προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, την αντίδραση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, η οποία κάλεσε τον γάλλο παίκτη σε έγγραφη απολογία. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, το μέλλον του πρώην παίκη της Λιόν στην Παιανία είναι δυσοίωνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη