Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010, στις 19:30 μ.μ., οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αμάντας Μιχαλοπούλου. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο συγγραφέας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά Ανδρέα Παπανδρέου 11 (εντός στοάς) Χαλάνδρι Τηλ. 210-68.00.644,-6
Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010, στις 19:30 μ.μ., οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αμάντας Μιχαλοπούλου.
Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο συγγραφέας Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας