Μια ΑΕΚ «κίτρινο υποβρύχιο», ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά
Η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της πέτυχε το 2x2 στα ντέρμπι, καθώς μετά το «διπλό» στο «Βικελίδης», νίκησε και τον Παναθηναϊκό 1-0 στο ΟΑΚΑ. Και αν ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για τη δουλειά του νέου Ισπανού προπονητή της, ίσως σύντομα να δούμε το... κίτρινο υποβρύχιο της Ελλάδας. Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 2', αλλά τελικά νίκησε με το «φτωχό» 1-0, αφού είχε δοκάρι στο 18', έχασε πέναλτι στο 31' και πολλές ακόμη ευκαιρίες.
Η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της πέτυχε το 2×2 στα ντέρμπι, καθώς μετά το «διπλό» στο «Βικελίδης», νίκησε και τον Παναθηναϊκό 1-0 στο ΟΑΚΑ.
Και αν ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για τη δουλειά του νέου Ισπανού προπονητή της, ίσως σύντομα να δούμε το… κίτρινο υποβρύχιο της Ελλάδας.
Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 2′, αλλά τελικά νίκησε με το «φτωχό» 1-0, αφού είχε δοκάρι στο 18′, έχασε πέναλτι στο 31′ και πολλές ακόμη ευκαιρίες.
Δείτε το φωτορεπορτάζ από ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γεραπετρίτης: Η ανάπτυξη των αμυντικών δυνάμεων της Ελλάδας αφορά την κυριαρχία της χώρας
- Euroleague: Η βαθμολογία πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ (pic)
- Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 1-3: Νέα ήττα και μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη οι Πετεινοί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.03.2026]
- Εορτολόγιο 6 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα – Δείτε τα ονόματα
- Βαλένθια – Ζαλγκίρις 91-87: Πήραν το ντέρμπι οι Ισπανοί






