Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο Ελληνικό πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ικαρος Καλλιθέας εξέδωσε ο ΠΣΑΚ. Οι παίκτες τονίζουν πως η διοργανώτρια αρχή ήθελε να γίνουν πάση θυσία οι αγώνες και για να γίνει αυτό επέλεξε τη χρήση βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εικόνα μίλησε μόνη της. Η εντολή από τη διοργανώτρια αρχή ήταν να γίνουν πάση θυσία οι αγώνες. Στο δίλλημα ότι οι αθλητές που διαμαρτύρονται είναι στο παρκέ, η απάντηση είναι: βγάλτε τους ακόμα και σηκωτούς.

Όπερ και εγένετο, αφού υπακούοντας εντολές, μας κλώτσησαν, μας έσπρωξαν, τραυμάτισαν αθλητή που ειρηνικά διεκδικούσε τα δικαιώματα του και δολοφόνησαν το άθλημα που αποκαλούν «ελληνική μπασκετάρα». Με τη βία δεν μπορούν να κάμψουν τη αγωνιστικότητα και την ενότητά μας.

Μας εκβίασαν, μας απείλησαν και στο τέλος μας χτύπησαν προκειμένου να μπούμε να παίξουμε. Αν αυτές είναι οι λύσεις που μας είχε υποσχεθεί ο κύριος Βασιλακόπουλος τότε λυπούμαστε που τον πιστέψαμε. Αν αυτό είναι το πρωτάθλημα που θέλει να διοικεί ο ΕΣΑΚΕ τότε συγχαρητήρια του. Την επόμενη φορά φέρτε περισσότερες διμοιρίες για να μας χτυπήσουν πιο πολύ.

Τα μέλη μας που στήριξαν την απεργία (μαζί με τους Έλληνες της ΑΕΚ) είναι παλικάρια και είναι η μεγάλη πλειοψηφία μαζί με τους αθλητές της Α2 που βρεθήκαν στο κέντρο του γηπέδου για να τους χτυπήσουν τα ΜΑΤ.

Αν θεωρούν ότι το ζητούμενο ήταν να γίνουν οι αγώνες τότε χάσαμε, αν όμως αυτός είναι ό τρόπος που επιλέγουν να γίνονται οι αγώνες τότε σίγουρα είμαστε νικητές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ