«Λευκή» ισοπαλία με την Τερέκ για την Ζενίτ
Δύο βαθμούς άφησε στο Γκρόζνι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον 7ο όμιλο του Europa League, Ζενίτ, που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Τερέκ για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ρωσίας.
Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δεν μπόρεσε να αποτελέσει την εξαίρεση και να φύγει με το τρίποντο από την Τσετσενία, με την Τερέκ να παραμένει αήττητη εντός έδρας για δέκατο παιχνίδι.
Η Ζενίτ, ωστόσο, παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 47 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη δεύτερη Ρούμπιν Καζάν και έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα.
Η σύνθεση της αντιπάλου της «Ένωσης»: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Λόμπαρτς, Χούμποτσαν, Aλβες, Σέμακ, Ντάνι, Μπιστρόφ (64′ Λάζοβιτς), Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ (78′ Ιόνοφ), Κερζάκοφ
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξεχάστε τον Ζορό που ξέρατε – Ο μασκοφόρος εκδικητής του 2026 είναι Γάλλος και αντικαπιταλιστής
- Τζένιφερ Λόρενς – Έμα Στόουν: Τελικά υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους;
- Γιατί τα social media προκαλούν τόσο άγχος στην Gen Z;
- Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες κυκλοφορίας – Δεν θα «σβήνονται» τα πρόστιμα
- Πόσο υγιεινά είναι τελικά τα φρούτα και τα λαχανικά;
- Γιατί οι παμπ στη Βρετανία δεν δέχονται Εργατικούς – «Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματική ζωή»



