Γρίφος η 11άδα του Βαλβέρδε χωρίς Ουρτάδο
Μία προπόνηση έχει μείνει ώστε να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που συνεχίζει τις δοκιμές στου Ρέντη, καλείται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, χωρίς τον Ουρτάδο. Εξαντλήθηκαν τα 2.200 εισιτήρια για το παιχνίδι των Σερρών την Κυριακή (18:15).
Μία προπόνηση έχει μείνει ώστε να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που συνεχίζει τις δοκιμές στου Ρέντη, καλείται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, χωρίς τον Ουρτάδο.
Ενδεχομένως και να έχει αποφασίσει ο Βαλβέρδε σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικού, ωστόσο ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής (17/9) φανέρωσε τις σκέψεις του στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός του Ουρτάδο, άπαντες είναι στη διάθεσή του κι ο βάσκος έχει φροντίσει να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ερυθρολεύκους.
Σύμφωνα πάντως με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα, ο Νικοπολίδης θα υπερασπιστεί την εστία, ο Τοροσίδης θα παραμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας (αν και ο Βαλβέρδε τον δοκίμασε και στο κέντρο ως αμυντικό χαφ), ο Ραούλ Μπράβο, που επιστρέφει, θα καλύψει το αριστερό και οι Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Κι αν τα πράγματα στην αμυντική διάταξη έχουν ξεκαθαρίσει, στη μεσαία και επιθετική γραμμή όχι. Ο Ντουντού με τον Ιμπαγάσα θα αποτελέσουν το δίδυμο των μέσων στον άξονα, με τον βραζιλιάνο με σαφώς πιο αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ δεξιά ο Ρόμενταλ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει βασικός.
Την ίδια θέση διεκδικεί κι ο Φετφατζίδης, ο οποίος όμως… παίζει και για τη θέση του επιτελικού, με τον Φουστέρ να φαίνεται πως χάνει τη θέση του. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε και τον Μιραλάς εκεί, με τον βέλγο όμως να αξιώνει και τη θέση του φορ, στην περίπτωση που ο Πάντελις κρατηθεί για ακόμα μία φορά στον πάγκο. Φαίνεται πάντως ο σέρβος έχει τον πρώτο λόγο, ενώ ο Ριέρα είναι ο μόνος σίγουρος και θα αναλάβει την αριστερή πτέρυγα.
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Σέρρες
Την πρώτη τους οργανωμένη εκδρομή ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα 2.200 εισιτήρια που τους διατέθηκαν έχουν εξαφανιστεί και οι φίλοι της ομάδας θα δώσουν δυναμικό παρών στο δημοτικό στάδιο των Σερρών.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοργανωτές είναι πολύ προσεκτικοί, αφού από κοινού με τη διοίκηση έχουν αποφασίσει να πολεμήσουν τα φαινόμενα βίας και δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό στην εκδρομή. Γι’ αυτό άλλωστε έχουν φροντίσει για την παρουσία ανδρών ασφαλείας, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες επεισοδίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα

