Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ για τρεις εβδομάδες
Εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο στον κυριακάτικο αγώνα με τη Μαγιόρκα (0-0) για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.
Εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο στον κυριακάτικο αγώνα με τη Μαγιόρκα (0-0) για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο Πορτογάλος επιθετικός δέχθηκε ένα χτύπημα από αντίπαλο και υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «βασίλισσας» για περίπου τρεις εβδομάδες.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο άσος των «μερένγκες» αναμένεται να χάσει τους επόμενους δύο αγώνες της Ρεάλ για το πρωτάθλημα, την αναμέτρηση με τον Άγιαξ για την πρεμιέρα του Champions League, καθώς και τις αναμετρήσεις της εθνικής Πορτογαλίας με Κύπρο (3/9) και Νορβηγία (7/9) για τα προκριματικά του EURO 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Εξελίξεις στην υπόθεση Έπσταϊν: Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ θα ερευνήσει 5,2 εκατ. σελίδες φακέλων
- Πρωτοχρονιά: Το νησιωτικό σύμπλεγμα Κιριμπάτι γιόρτασε πρώτο την έλευση του 2026
- Τελευταία έξοδος: Αντζελίνα Τζολί – Τα σχέδιά της για το νέο έτος δεν έχουν καμία σχέση με το Λος Άντζελες (και τον Μπραντ Πιτ)
- Καρφιά Σαμαρά στην κυβέρνηση στις ευχές για το 2026 – «Φτάνουν πια η επικοινωνία, τα ψέματα και οι διχασμοί»
- Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών – Μία ανήλικη ανάμεσα τους
- Βραζιλία: Ο ερασιτεχνισμός της Δεξιάς μπορεί να δώσει τη νίκη στην Αριστερά και τον Λούλα στις εκλογές

