Να φορούν προφυλακτικό ζητούν οργανώσεις κατά του AIDS από τους πορνοστάρ
Η αμερικανική πορνοβιομηχανία έχει μπει στο στόχαστρο οργανώσεων κατά του AIDS, οι οποίες κατέθεσαν μήνυση κατά του Λάρι Φλιντ, γνωστού από το περιοδικό Hustler, επειδή οι ηθοποιοί στις ταινίες της εταιρείας παραγωγής του δεν φορούν προφυλακτικό.
Η αμερικανική πορνοβιομηχανία έχει μπει στο στόχαστρο οργανώσεων κατά του AIDS, οι οποίες κατέθεσαν μήνυση κατά του μεγιστάνα στον χώρο ψυχαγωγίας ενηλίκων Λάρι Φλιντ, γνωστού από το περιοδικό Hustler.
Συγκεκριμένα, η μήνυση αφορά στη μη χρήση προφυλακτικών από τους ηθοποιούς που παίζουν στις πορνοταινίες του Φλιντ.
Εκπρόσωπος της οργάνωσης που προσέφυγε στην αμερικανική δικαιοσύνη δήλωσε ότι αποτελεί καθήκον η διεκδίκηση όρων ασφαλείας στο εργασιακό περιβάλλον.
Πάντως, ο εκπρόσωπος του Φλιντ απάντησε ότι οι ταινίες δίνουν αυτό που θέλει ο καταναλωτής. Και πρόσθεσε: «Δεν θα αλλάξουμε γνώμη για τις παραγωγές χωρίς προφυλακτικό».
Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο, όλοι οι πορνοστάρ υποχρεούνται να υποβάλλονται σε εξετάσεις για τον ιό HIV 30 ημέρες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων μιας ταινίας.
Από την πλευρά της, η οργάνωση κατά του AIDS καταγγέλλει ότι οι ταινίες του Φλιντ προβάλλουν μια μη ασφαλή, δυνητικά απειλητική για τη ζωή συμπεριφορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο (pic)
- Ποια Ελληνικά Online Live Καζίνο Προσφέρουν το Καλύτερο Cross-Device Syncing;
- Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει – Μύδροι κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά



