«Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου» λέει ο Μπλάνκο για ΑΕΚ
Αν και μέχρι στιγμής ΑΕΚ και Ισμαέλ Μπλάνκο δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη... χρυσή τομή ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ο Αργεντινός άσος, με δηλώσεις του στη «La Nueva Provincia», τόνισε ότι σέβεται το συμβόλαιό του και μένει στην ΑΕΚ. Μπερνς: «Τα πάντα για καθιέρωση».
Αν και μέχρι στιγμής ΑΕΚ και Ισμαέλ Μπλάνκο δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη… χρυσή τομή ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ο Αργεντινός άσος, με δηλώσεις του στη «La Nueva Provincia», τόνισε ότι σέβεται το συμβόλαιό του και μένει στην ΑΕΚ.
«Μένω στην ΑΕΚ. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ΑΕΚ και το σέβομαι. Μετά θα δούμε», εξήγησε ο «Ζορό», που δήλωσε επίσης ότι δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση:
«Κανείς δεν μου έχει μιλήσει για την Ολίμπο ή την Κολόν. Είχα ακούσει ότι με ήθελε η Κολόν, αλλά δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο. Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στην Ολίμπο, γιατί εκεί έζησα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου και είμαι ευγνώμων απέναντί της.
»Όμως στην παρούσα φάση είναι απίθανο να πάω. Για να φύγω από την Ελλάδα θα πρέπει να πάρω περισσότερα χρήματα από όσα εισπράττω εκεί. Είμαι πολύ άνετα στην Ελλάδα και δεν σκέφτομαι να φύγω από τη στιγμή που οι οικονομικές διαφορές είναι μεγάλες».
Μπερνς: «Τα πάντα για καθιέρωση»
Αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να εξασφαλίσει θέση βασικού στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Νέιθαν Μπερνς με δηλώσεις του στην αυστραλιανή εφημερίδα «Βlayney Chronicle».
«Θα προσπαθήσω να πείσω τον προπονητή να μου δώσει θέση στην ενδεκάδα, πιστεύω πως ο κύριος Μπάγεβιτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος με όσα είδε από μένα στο τουρνουά της Αυστραλίας», τόνισε ο Μπερνς.
Όταν ρωτήθηκε για τις άλλες προτάσεις που ενδεχομένως έχει, ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι να μείνει στην «Ένωση»:
«Ίσως η ομάδα να έχει προσφορές για μένα, όμως εγώ δεν έχω ιδέα. Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ και θέλω να μείνω σε αυτή. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω στην ΑΕΚ και δεν θέλω να τη χάσω».
Πάντως, πρόθεση της ΑΕΚ είναι να κρατήσει τον παίκτη, ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε ξανά στην εθνική ομάδα της χώρας του, ως τον πέμπτο ξένο της ομάδας, παραχωρώντας ως δανεικό τον Λούκατς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι ανήλικοι κρατούμενοι
- Μην το κρατάς μέσα σου: Το βρίσιμο μπορεί να σου «φτιάξει» τη συγκέντρωση και τη παραγωγικότητα;
- Γιατί το στυλ δεν είναι πανάκεια – Και η Μπριζίτ Μπαρντό είναι το ιδανικό παράδειγμα
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Πρωτοχρονιά στα μπλόκα για τους αγρότες, με ανοιχτούς δρόμους – «Ποντάρει» στο ρήγμα η κυβέρνηση
- Μπανγκλαντές: Πέθανε η Χαλέντα Ζία πρώτη γυναίκα που έγινε πρωθυπουργός της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442