Η Μπάγερν Μονάχου επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον Φαν ντερ Βιλ
Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε σήμερα το ενδιαφέρον της για τον Ολλανδό
διεθνή αμυντικό, Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ, δια στόματος του προέδρου της,
Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.
Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε σήμερα το ενδιαφέρον της για τον Ολλανδό διεθνή αμυντικό, Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ, δια στόματος του προέδρου της, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.
«Θα εξετάσουμε το ζήτημα, θα μιλήσουμε με τον προπονητή και ύστερα θα δούμε. Θεωρητικά, έχουμε χρόνο ως τις 31 Αυγούστου. Μερικές φορές αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται διακριτικά, ώστε να μην ανεβαίνει η τιμή του παίκτη»Α είπε ο Ρουμενίγκε.
Ο 22χρονος φαν ντερ Βιλ κοστολογείται από τον Άγιαξ περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για την απόκτησή του φημολογείται ότι ενδιαφέρεται και η Μπαρτσελόνα. Στην περίπτωση που μεταγραφεί στην Μπάγερν, θα συναντήσει στο Μόναχο τους συμπατριώτες του, Λουίς φαν Γκάαλ, Μαρκ φαν Μπόμελ και Αριεν Ρόμπεν.
Ο Ρουμενίγκε δήλωσε επίσης ότι η απουσία 13 ποδοσφαιριστών από ένα σημαντικό μέρος της θερινής προετοιμασίας δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αισιοδοξεί σε μια καλή αρχή, όταν στις 20 Αυγούστου η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει, εντός έδρας, την πρωταθλήτρια για το 2009 Βόλφσμπουργκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λέκκας: «Στο Άγιον Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο…» λέει για τους σεισμούς στην περιοχή
- Με το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο Νομπελίστας Λογοτεχνίας 2025 Λάσλο Κρασναχορκάι
- Οι επιζώσες του Έπσταϊν για την κακοποίηση και το δίκτυο των ισχυρών
- Ρωσία: Από ποιους ζητά χρήματα ο Πούτιν για να συνεχίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Δένδιας σε εφοπλιστές: Οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται δωρεές, το υστέρημα του φορολογούμενου δεν καλύπτει τα πάντα
- Ιράν: Αυτά είναι τα στρατηγικής αξίας νησιά που μπορεί να γίνουν στόχος των ΗΠΑ

