O Παναθηναϊκός θέλει δανεικό τον Ρομαρίκ
Ξανά στο προσκήνιο, μέσω της Diario de Sevilla, ήρθε το όνομα του Ρομαρίκ για τον Παναθηναϊκό. Οπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, οι «πράσινοι» συζήτησαν το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη με τη μορφή δανεισμού, αλλά η Σεβίλη τους ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης μόνο πωλείται.
Ξανά στο προσκήνιο, μέσω της Diario de Sevilla, ήρθε το όνομα του Ρομαρίκ για τον Παναθηναϊκό. Οπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, οι «πράσινοι» συζήτησαν το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη με τη μορφή δανεισμού, αλλά η Σεβίλη τους ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης μόνο πωλείται, επιλογή… απαγορευτική, όπως αναφέρει, για το «τριφύλλι».
Οι σεβιγιάνοι δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον παίκτη, αλλά θέλουν να βγάλουν… ό,τι μπορούν από αυτή την κίνηση! Ο Παναθηναϊκός φερόταν διατεθειμένος να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό με οψιόν αγοράς, αλλά όχι και να τον αγοράσει και κάπου εκεί προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις χάλασαν.
Οπως, μάλιστα, τονίζει το δημοσίευμα, «ο Παναθηναϊκός, που αυτή τη στιγμή δεν έχει ούτε πρόεδρο ούτε αγωνιστικό διευθυντή, σχεδιάζει να ξοδέψει μόνο 6-7 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές αυτή τη σεζόν» ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης.
Από την πλευρά της, η Σεβίλη περιμένει το τί θα κάνει ο παίκτης κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη φανέλα της Ακτής Ελεφαντοστού, προκειμένου να βρει την επόμενη ομάδα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τα στραβά κι ανάποδα της διαιτησίας που ο Λανουά δεν αλλάζει
- Αυξάνονται από την Πρωτοχρονιά τα διόδια στους αυτοκινητοδρόμους – Οι νέες τιμές
- «Ο σημερινός γονέας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στον ρόλο του»
- Από τον «Άγιο Στραγγαλιστή» στο σχέδιο Kill Bill και τον φόνο της 6χρονης beauty queen: Τα εγκλήματα που έβαψαν με αίμα τις γιορτές
- Η νέα πρόταση Δούκα για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και τα ψηφοδέλτια του κόμματος – Τι απαντά η Χαριλάου Τρικούπη
- Βίαιες συγκρούσεις καταγράφηκαν γύρω από νεαρό άστρο – Εικόνες από το παρελθόν της Γης




