2

Τέσσερα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ενόψει της αναμέτρησης με την Λάρισα στο Αλκαζάρ το προσεχές Σάββατο. Η «Ενωση» ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία της για το ματς με τους βυσσινί, με τον σερβοέλληνα τεχνικό να βλέπει τέσσερις ποδοσφαιριστές του να μην συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ο Νίκος Γεωργέας εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε θεραπεία για μία ακόμη μέρα. Ο μπακ της ΑΕΚ, ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για το ματς με την ΑΕΛ, αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, καθώς έχει κάρτες.

Από το ματς με τον Εργοτέλη προέκυψαν τρία νέα προβλήματα. Ο Νάτσο Σκόκο έχει ένα αιμάτωμα στον δεξί μηρό και ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Ζεράλντο Άλβες έχει τενοντίτιδα στον αριστερό αχίλλειο και έκανε θεραπεία, ενώ ο Νίκος Καράμπελας έχει κάκωση στο αριστερό γόνατο και έκανε επίσης θεραπεία.

Το αν θα προλάβουν τον αγώνα με τους βυσσινί θα φανεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ