89

Η πρώτη ανεπίσημη αντίδραση του Ολυμπιακού για την επιστολή του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ ήρθε άμεσα, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν λόγο για «κοντή μνήμη» των «πρασίνων», αναφερόμενοι στα όσα είχε πει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην κοπή της πίτας το 2008, ενώ συμπλήρωσαν πως «ο πρόεδρος του Ολυμπιακού παρότρυνε τους παίκτες να παίξουν δυναμικά και να νικήσουν, χωρίς να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα κανενός».

Οπως ανέφεραν, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι», ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε στην προπόνηση και παρότρυνε τους παίκτες να νικήσουν στο ντέρμπι «χωρίς να χρησιμοποιήσει φράσεις που μπορεί να θεωρηθούν επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των αντιπάλων».

Αλλωστε, σχολίαζαν δηκτικά στον Ολυμπιακό «στον Παναθηναϊκό έχουν κοντή μνήμη, γιατί πριν από λίγα χρόνια ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε μία εκδήλωση παρουσία 1.000 ατόμων είχε πει στους παίκτες με χυδαίο τρόπο να νικήσουν τον Ολυμπιακό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr