
Οι διαιτητές στα ματς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο Europa League
Οι Ιβάν Μπέμπεκ και Κλαούντιο Τσιρκέτα βρέθηκαν και πάλι στο δρόμο ελληνικών ομάδων, καθώς ο πρώτος είχε «σφυρίξει» φέτος το Σπάρτα Πράγας - Παναθηναϊκός 3-1 στις 28/7, ενώ ο Τσιρκέτα ήταν στο Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός 0-2 στις 29/7. Ο Κροάτης Μπέμπεκ λοιπόν ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Γαλατασαράι - Παναθηναϊκός (22:05) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, ενώ ο Ελβετός Τσιρκέτα θα «σφυρίξει» το ΑΕΚ-Εβερτον (20:00).
89
Οι Ιβάν Μπέμπεκ και Κλαούντιο Τσιρκέτα βρέθηκαν και πάλι στο δρόμο ελληνικών ομάδων, καθώς ο πρώτος είχε «σφυρίξει» φέτος το Σπάρτα Πράγας – Παναθηναϊκός 3-1 στις 28/7, ενώ ο Τσιρκέτα ήταν στο Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός 0-2 στις 29/7.
Ο Κροάτης Μπέμπεκ λοιπόν ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός (22:05) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, ενώ ο Ελβετός Τσιρκέτα θα «σφυρίξει» το ΑΕΚ-Εβερτον (20:00).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Άγιος Δημήτριος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 27χρονου
- Ο αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ιράν «αποκτά παγκόσμια διάσταση», δηλώνει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Χέγκσεθ
- Η τιμωρία της UEFA στον Πρεστιάνι για την ομοφοβική επίθεση στον Βινίσιους
- Αίγινα: Συνελήφθη 16χρονη που απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές της
- Ο ΔΣΑ είναι αντίθετος σε αρνητικές συμπεριφορές στη δίκη για τα Τέμπη – Η αιχμή για «συγκεκριμένη δικηγόρο»
- Σοκ την Ουκρανία: Σκελετωμένοι στρατιώτες από έλλειψη τροφής – Ξήλωσαν ανώτατο διοικητή


