89

Στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Σωκράτης Φυτανίδης, τονίζοντας πως «δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος» και οτι «θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια».

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για μας. Σίγουρα απέναντι μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, αλλά αυτά τα παιχνίδια δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος. Έχουμε δείξει κατά το παρελθόν πώς τα καταφέρνουμε απέναντι σε μεγάλους και δύσκολους αντιπάλους και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το Σάββατο.

»Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, γιατί τα λάθη σε τέτοιους αγώνες δεν συγχωρούνται από την αντίπαλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια», ανέφερε ο 26χρονος αμυντικός.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, η οποία έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή, δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Αστέρας στο παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Γκόμες να δοκιμάζει διάφορα συστήματα και σχήματα στο γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ρίος, Καρντόσο, Νταμόντε.

Την Παρασκευή (10:00) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Μάριο Γκόμες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr