89

Ευχάριστο… πονοκέφαλο ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, έχει ο Γιώργος Δώνης, καθώς με την επιστροφή του Ανδρέα Τάτου την Πέμπτη, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Τάτος ξεπέρασε το πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε στο γόνατο και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο του Ατρομήτου, με τους ποδοσφαιριστές του Δώνη να εγκαινιάζουν το νέο χλοοτάπητα των εγκαταστάσεων στο Μαζαράκι.

Εκεί θα συνεχιστεί την Παρασκευή η προετοιμασία της περιστεριώτικης ομάδας, ενώ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Περιστερίου, όπου επίσης ο χλοοτάπητας έχει ανακατασκευαστεί.

Μοίρασαν εισιτήρια Μπρίτο, Σκόνδρας και Κάμπας

Την καθιερωμένη, πλέον, επίσκεψη σε γυμνάσιο του Περιστερίου, πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι, πραγματοποίησε την Πέμπτη αντιπροσωπεία του Ατρομήτου με επικεφαλή την αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο, Κάτια Κοξένογλου για να μοιράσει δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Εδουάρδο Μπρίτο, Γιάννης Σκόνδρας και Ηλίας Κάμπας έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 7ου γυμνασίου Περιστερίου στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου.

Μοίρασαν σε όλους εισιτήρια, αφίσες της ομάδας και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα. Επίσης η ΠΑΕ Ατρόμητος μοίρασε δεκάδες φανέλες που έγιναν κυριολεκτικά ανάρπαστες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr