89

Οι πρώτες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για απουσία έως και δύο εβδομάδων του Σωτήρη Μπαλάφα από τις προπονήσες του ΠΑΣ ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν.

Ο μέσος της γιαννιώτικης ομάδας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τη Δευτέρα (5/10) η οποία ήταν «καθαρή», κάτι που σημαίνει οτι ο παίκτης θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες. Ούτως ή άλλως πάντως, ο 23χρονος μέσος δεν υπολογίζεται από τον Παράσχο για το ματς της επόμενης αγωνιστικης με τον ΠΑΟΚ, κατόπιν σχετικής συμφωνίας με τον Δικέφαλο, από τον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός.

Στο μεταξύ, ελέω της διακοπής που ακολουθεί λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, οι παίκτες του ΠΑΣ σταδιακά ως την Τετάρτη (7/10) θα περνάνε από εργομετρικά ώστε να διαπιστώσει το τεχνικό τιμ σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Παράσχος δεν προσανατολίζεται να δώσει η ομάδα κάποιο φιλικό κατά το διάστημα της διακοπής. 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr