Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο την Παρασκευή

Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο την Παρασκευή

Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή οι τουρκικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα, σχηματισμός έξι τουρκικών μαχητικών εισήλθε στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, όπου αναχαιτίστηκαν από την Πολεμική Αεροπορία. Τη συνολικότερη συμπεριφορά της Τουρκίας αναμένεται να θέσει η Ντ.Μπακογιάννη στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, στις 28-28 Ιουλίου.

30

Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή οι τουρκικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα, σχηματισμός έξι τουρκικών μαχητικών εισήλθε στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, όπου αναχαιτίστηκαν από την Πολεμική Αεροπορία.

Τη συνολικότερη συμπεριφορά της Τουρκίας αναμένεται να θέσει η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αναχωρεί την Κυριακή για τις Βρυξέλλες εν όψει του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Το Συμβούλιο, το πρώτο επί σουηδικής προεδρίας, πραγματοποιείται το διήμερο 27 και 28 Ιουλίου. 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο