
Σάββατο
Mε τον ίδιο παραγωγό (Αγγελος Σφακιανάκης) που πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1994, ο Γιώργος Δημητριάδης, επανέρχεται το 2009 με νέο άλμπουμ. Το “Σάββατο” είναι το 9ο στη σειρά cd του γνωστού τραγουδοποιού – εκπροσώπου μιας γενιάς που μέσα από τα τραγούδια, που το δυνατό τους σημείο ήταν ο στίχος, είχαν πολλά να πουν τη δεκαετία […]
Mε τον ίδιο παραγωγό (Αγγελος Σφακιανάκης) που πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1994, ο Γιώργος Δημητριάδης, επανέρχεται το 2009 με νέο άλμπουμ.
Το “Σάββατο” είναι το 9ο στη σειρά cd του γνωστού τραγουδοποιού – εκπροσώπου μιας γενιάς που μέσα από τα τραγούδια, που το δυνατό τους σημείο ήταν ο στίχος, είχαν πολλά να πουν τη δεκαετία του ’90.
Σήμερα ο δημιουργός, επιμένει και εμμένει με τα ίδια λόγια, νοσταλγός μια εποχής που έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά φαντάζει πραγματική στα μάτια των τελευταίων ρομαντικών, για να μας υπενθυμίζει θαρρείς, πως το σκληρό και απάνθρωπο παρόν είναι προσωρινό, κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε πίσω, εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε. Στην αθωότητα!
Στα δώδεκα τραγούδια υπογράφει τη μουσική ο ίδιος.
Ένα τραγούδι είναι σε μουσική Γιώργου Χαρατζόγλου ενώ υπάρχει και η διασκευή του τραγουδιού των Moody Blues “The story in your eyes” σε ελληνικούς στίχους του Γιώργου Δημητριάδη.
Στίχους έγραψαν -εκτός από τον Γιώργο Δημητριάδη- ο Κώστας Λειβαδάς, ο Σταμάτης Πανταζόπουλος, η Δήμητρα Νεοφύτου και ο Σταύρος Σταύρου. Στο τραγούδι «Να πονάμε κι οι δυο» μαζί με τον Δημητριάδη τραγουδά η Σοφία Στρατή.
- Μαρούσι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε ανήλικο
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
- Άννα Κορακάκη: Έγινε 30 χρόνων και ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της – Το μήνυμα της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442