Βρέθηκε το κρησφύγετο του Β.Παλαιοκώστα, άφαντος ο ίδιος
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Αλεποχώρι με στόχο τη σύλληψη του Βασίλη Παλαιοκώστα. Το βράδυ της Μ.Τρίτης οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε σπίτι, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν το κρησφύγετο του δραπέτη. Ο ίδιος, ωστόσο, παραμένει άφαντος.
Ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Αλεποχώρι της Δυτικής Αττικής, με στόχο τον εντοπισμό του Β.Παλαιοκώστα.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν δυνάμεις της ΕΚΑΜ, των ΜΑΤ, άνδρες της Ασφάλειας και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΝΕΤ, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης οι αστυνομικοί -παρουσία εισαγγελέα- έκαναν έφοδο σε σπίτι, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν το κρησφύγετο του δραπέτη και του συνεργού του Αλκέτ Ριζάι για μεγάλο διάστημα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το σπίτι, ένα διώροφο, νοίκιασε πριν από περίπου ένα μήνα, μία γυναίκα, η οποία είπε στον ιδιοκτήτη ότι ήταν έγκυος και επρόκειτο να μείνει εκεί μαζί με το σύζυγo και τους γονείς της.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι περούκες, καπέλα και διάφορα είδη μεταμφίεσης αλλά δεν βρήκαν όπλα ή χρήματα.
Πλέον, εκτιμάται ότι ο Παλαιοκώστας κρύβεται σε δασική περιοχή του Αλεποχωρίου.
Το ιστορικό της έρευνας
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Μ.Δευτέρας όταν οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν τζιπ μεγάλου κυβισμού, το οποίο κινείτο στην περιοχή.
Το τζιπ δεν σταμάτησε για έλεγχο και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στα λάστιχα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να βγει από το δρόμο και να ακινητοποιηθεί.
Ωστόσο, ο οδηγός -πιθανότατα ο γνωστός δραπέτης- κατάφερε να διαφύγει πεζός.
Στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και πέντε κινητά τηλέφωνα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας