Αίθριος ο καιρός κατά την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα
Με καλό καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς του Πάσχα, αφού η ΕΜΥ προβλέπει άνοδο της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μ.Παρασκευή. Αραιές νεφώσεις θα επικρατήσουν το Μ.Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας.
Με καλό καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς του Πάσχα, αφού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει άνοδο της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή. Αραιές νεφώσεις θα επικρατήσουν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Έκτακτα μέτρα ανακοίνωσε η Τροχαία.
Τόσο τη Μεγάλη Πέμπτη όσο και τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Παροδικές νεφώσεις αναμένονται το απόγευμα στα ηπειρωτικά.
Το Μ. Σάββατο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν λίγες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της Ανάστασης ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.
Την Κυριακή του Πάσχα στα ανατολικά και στα νότια ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις, ενώ στα δυτικά, στα κεντρικά και στα βόρεια δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αισθητή μεταβολή.
Επί ποδός η Τροχαία
Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνει κάθε χρόνο η Τροχαία για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων, τη Μεγάλη Πέμπτη (από τις 15:.00 έως τις 22:00) και τη Μ.Παρασκευή (από τις 06:00 ώς τις 16:00) απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου στο ρεύμα εξόδου των αστικών κέντρων.
Η απαγόρευση θα ισχύσει και τη Δευτέρα του Πάσχα για το ρεύμα εισόδου στα Αστικά Κέντρα από τις 3 το μεσημέρι ώς τις 10 το βράδυ.
Την Κυριακή του Πάσχα δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας