To πρόγραμμα των β αγώνων της Α φάσης των πλέι οφ στην Α1 ανδρών του βόλεϊ
Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δεύτερων αναμετρήσεων της πρώτης φάσης των πλέι οφ, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας των ανδρών του βόλεϊ. Οι αγώνες ξεκινούν την Δευτέρα 6 Απριλίου με το ζευγάρι Φοίνικας Σύρου - ΕΑ Πατρών και την Τετάρτη ακολουθούν τα άλλα τρία ζευγάρια Αρης - Ηρακλής, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Λαμία - Ολυμπιακός.
Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δεύτερων αναμετρήσεων της πρώτης φάσης των πλέι οφ, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας των ανδρών του βόλεϊ.
Οι αγώνες ξεκινούν την Δευτέρα 6 Απριλίου με το ζευγάρι Φοίνικας Σύρου – ΕΑ Πατρών και την Τετάρτη ακολουθούν τα άλλα τρία ζευγάρια Αρης – Ηρακλής, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Λαμία – Ολυμπιακός.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.